Hlavní obsah

Slavia musí zabrat, proti Mladé Boleslavi potřebuje zvítězit

Neúspěšně odstartovali nový ročník domácí soutěže fotbalisté Slavie. Pražané mají po dvou kolech na svém kontě jen dva body za remízy a rádi by první vítězství získali v sobotním duelu proti Mladé Boleslavi.

Foto: Kateřina Šulová, ČTK

Trenér Slavie Karel Jarolím

Článek

Slavia na úvod Gambrinus ligy rychle inkasovala v souboji s Bohemians 1905, dělbu bodů v Edenu zařídil Karol Kisel. Čerstvá letní posila se prosadil a i v druhém utkání, kdy svěřenci trenéra Jarolíma remizovali rovněž 1:1 v Ostravě. Těšit slávisty může fakt, že žádný tým ligy neodstartoval dvěma vítězstvími a ztráta na čelo není veliká.

Mladá Boleslav je jedním z pěti týmů, který zahájil sezónu solidně. Po vítězství v Ústí nad Labem 2:0 (skóre otevřel Sylvestre, pak si dal vlastní gól Polák) remizovali svěřenci trenéra Stannera 1:1 s Českými Budějovicemi. Jediný gól Mladé Boleslavi vstřelil Táborský.

V prvním kole minulé sezóny se oba celky rozešly po remíze 1:1. Mladá Boleslav vedla v Edenu po trefě Mendyho z 68. minuty, o deset minut později srovnal Marek Jarolím. Jarní odvetu vyhrála Slavia díky proměněné penaltě Jaroslava Černého.

Na vítězství Slavie si můžete vsadit v kursu 1,7, na výhru Mladé Boleslavi vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,2. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,5.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.