Hlavní obsah

Slavii už bez trenéra Jarolíma čeká lídr z Plzně

Z nepříjemné situace má fotbalisty Slavie dostat nový kouč Michal Petrouš. Ten v týdnu povýšil z postu asistenta, nahradil Karla Jarolíma a před sebou má těžký úkol. Cestu vzhůru z dvanáctého místa má zahájit zápasem proti první Plzni.

Foto: Kateřina Šulová, ČTK

Trenér Slavie Karel Jarolím

Článek

Slavia v minulém kole vyhořela na Slovácku, odkud si odvezla porážku 0:3. Trenér Jarolím nabídl rezignaci, kterou klubové vedení nepřijalo. O několik dní později bylo vše jinak a strůjce úspěchů sešívaných v posledních letech se musel poroučet. Před vlastními fanoušky tápe, její čtyři získané body jsou nejhorším výkonem v lize.

Plzeň naopak může být v pohodě. Jako jediná jí dokázala body po remíze sebrat Olomouc, jinak Západočeši vyhrávali. Na čele Gambrinus ligy tak mají před Hanáky a Spartou výrazný devítibodový náskok. Na Spartě už svěřenci trenéra Vrby vyhráli, nyní hodlají uspět i v Edenu. Strach nahání zejména jejich produktivita, v deseti zápasech vstřelili soupeřům již 28 gólů.

Celková bilance jasně hovoří pro Slavii. Z 26 utkání vyhrála 14, Západočeši zvítězili jen čtyřikrát.

Na vítězství Slavie si můžete vsadit v kursu 2,9, na výhru Plzně vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,5. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,8.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama