Hlavní obsah

Kladiváři se o důležité body porvou s Newcastlem

Soubojem dvou tradičních klubů s věrnými příznivci je sobotní zápas Premier League mezi West Hamem a Newcastlem. Kladiváři jsou sice poslední, pokud zvítězí, svého soupeře přeskočí. Ve vyrovnané tabulce má jedenáctý Everton na poslední příčku náskok pouhých tří bodů.

Článek

West Ham může počítat s uzdraveným bekem Upsonem, na marodce zůstávají Collison, Hines, Kurucz a Hitzelsperger. Kladiváři jsou sice v tabulce poslední, ale poslední čtyři ligové zápasy neprohráli a získali šest bodů. V minulém kole si přivezli bod z Wolverhamptonu.

Newcastle podpoří návratem Nolan, po zranění kotníku by si premiéru v novém ročníku mohl odbýt Simpson. V minulém kole „Straky“ remizovaly 2:2 s Wiganem, ve čtvrté minutě nastavení srovnal Coloccini.

Oba týmy se utkávají již po sto dvacáté. Newcastle vyhrál 47x, West Ham 37x. V posledních třech vzájemných duelech Newcastle nedokázal West Ham porazit.

Na vítězství West Hamu si můžete vsadit v kursu 2,25, na výhru Newcastlu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,04. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,13.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama