Hlavní obsah

Chelsea odráží nápor Manchesteru v Newcastlu

O svůj náskok v čele Premier League přišli v posledních kolech fotbalisté Chelsea. Londýnskému obhájci titulu již dýchá na záda Manchester United, svěřence trenéra Ancelotti navíc čeká těžký zápas v Newcastlu.

Foto: Jaroslav Podhorský, ČTK

Petr Čech z Chelsea zastavuje míč na brankové čáře - ilustrační foto.

Článek

Newcastle byl před víkendem v tabulce desátý, na pátý Bolton ztrácel čtyři body. Poslední tři zápasy mu nevyšly. Po porážce s Blackburnem 1:2 hrál bez branek s Fulhamem a naposledy si přivezl debakl 1:5 z Boltonu. Třízápasový distanc začíná stoperům Williamsonovi a Coloccinimu, v trestu je stále Barton. Hrát by tak poprvé v lize v dresu „Strak“ mohl veterán Sol Campbell.

Chelsea naposledy prohrála v Birminghamu 0:1. Ancelotti stále nemůže počítat se zraněným kapitánem Terrym, mimo jsou stále i Lampard a Essien. Fit už ale je další stoper Alex. Stý start v dresu „Blues“ může získat Francouz Malouda.

Oba týmy se už letos utkaly, v dramatickém duelu 3. kola Ligového poháru Newcastle zvítězil 4:3. Ze 130 vzájemných ligových utkání vyhrál Newcastle 44, Chelsea pak 52.

Na vítězství Newcastlu si můžete vsadit v kursu 4,44, na výhru Chelsea vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,68. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,4.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama