Hlavní obsah

Pražské hokejové derby čeká třetí letošní dějství

Před sezonou málokdo počítal s tím, že pražské týmy budou v Tipsport extralize bojovat o samotný postup do play-off. Slavia se v elitní desítce drží, tápající Sparta se pokouší vybřednout z krize. V pikantním duelu 30. kola se hraje na Slavii.

Foto: Michal Kamaryt, ČTK

Jaroslav Hlinka ze Sparty (vlevo) ujíždí Juraji Štefankovi ze Slavie. Vpravo přihlíží brankář Robert Slipčenko.

Článek

Sešívaní v minulém kole vyhráli nad Českými Budějovicemi 4:1, když vstřelili tři góly v posledních 431 sekundách. Trefili se Jelínek, Sklenář a Tomica. V posledních šesti domácích zápasech svěřenci trenéra Růžičky bodovali.

Sparta venku jedinkrát naplno bodovala, v předehrávce 33. kola zvítězila v Mladé Boleslavi. Po mizerné výsledkové sérii se Holešovičtí zvedli výhrou v Karlových Varech po samostatných nájezdech, po porážce v Pardubicích zvítězila Sparta nad Kladnem a Plzní.

Vsaďte na pět zápasů Tipsport extraligy ledního hokeje a užijte si Tiplounge!
Luxusní místa na stadionu, skvělý výhled na ledovou plochu, občerstvení, pohodlné sezení, přítomnost sexy dívek z Tipsport Teamu a samozřejmě extraligový hokej. To čeká na výherce Tiphokejové5.

V první čtvrtině Slavia vedla na Spartě 3:2 po dvou třetinách, domácí ale čtyřmi góly dokonale otočili skóre. O vyrovnání se dvěma góly zasloužil Smoleňák, vítěznou trefu obstaral ex-slávista Kůrka a výsledek pečetil Hromas. Odvetu na domácím ledě zase vyhráli slávisté 2:1.

Na vítězství Slavie vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,1, na výhru Sparty si můžete vsadit v kursu 2,6. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4.

Reklama