Hlavní obsah

Sparta je blízko postupu, start Řepky je nejistý

Blízko senzačnímu postupu do čtvrtého předkola Ligy mistrů jsou fotbalisté pražské Sparty. Český vicemistr před dvojzápasem proti Panathinaikosu Atény nebyl favoritem, přesto doma dokázal ambiciózní řecký celek porazit 3:1. V úterní odvetě tak bude hájit dvougólový náskok.

Foto: Michal Doležal, ČTK

Trenér Henk Ten Cate z Panathinaikosu Atény

Článek

Možná ale nebude moci využít služeb zkušeného Tomáše Řepky, který si v utkání Gambrinus ligy proti Bohemians 1905 poranil stehenní sval a jeho start je nejistý. S výpravou pětatřicetiletý stoper v pondělí do Řecka neodletěl, po dalším léčení dorazí soukromým letadlem.

Pokud by Řepka nemohl nastoupit, ve stoperské dvojici by k Hubníkovi pravděpodobně přibyl Rakušan Hoheneder. Ten by tak před očekávanou sedmdesátitisícovou návštěvou zažil ostrý křest v novém působišti. Hrát by měl záložník Berger, jehož problémové koleno není v tak špatném stavu, jak se očekávalo.

První zápas vyhrála Sparta 3:1, na góly Holendy a Vacka odpověděl . Panathinaikos je pod tlakem, v minulém ročníku Ligy mistrů postoupil do osmifinále a pokud by jeho cesta skončil už ve třetím předkole, mohl by se poroučet nizozemský trenér Ten Cate.

Na vítězství Panathinaikosu si můžete vsadit v kursu 1,35, na výhru Sparty vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 7. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,4.

Reklama