Hlavní obsah

Drama může propuknout, finále fotbalové ligy je nachystané

Tři stadióny, šest týmů a tři poháry pro vítěze Gambrinus ligy. Taková je scéna pro sobotní vyvrcholení nejvyšší fotbalové soutěže. O mistrovský titul se porve trojice týmů a na všechny varianty je třeba být připraven. Trumfy v rukou drží Sparta.

Foto: Milan Malíček, Právo

Fotbalisté Jablonce se vítězstvím na hřišti Slavie vrátili do boje o titul - ilustrační foto.

Článek

Na nejistou situaci jsou připraveni i představitelé ČMFS. Aby mohl mistrovský tým zvednout po zápase nad hlavu pohár, budou vedle originálu k dispozici i dvě kopie. Originál bude na Letné, protože největší šance na prvenství se dávají Spartě. Té by mělo stačit jakékoliv vítězství nad Teplicemi. Na vítězství Sparty si můžete vsadit v kursu 1,23, na výhru Teplic vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 9,8. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 5,1.

Repliky budou v Příbrami a Jablonci. Příbram hostí druhou Ostravu, která má sice stejně bodů jako Sparta, ale o pět gólů horší skóre. Takže se dá těžko předpokládat, že by v případě vítězství Sparty Letenské předstihla. Zraněný je záložník Mario Lička. Na vítězství Příbrami si můžete vsadit v kursu 6, na výhru Ostravy vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,4. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,3.

Na svoji šanci čeká Jablonec, který je za vedoucím duem o jediný bod zpět. Severočeši hostí České Budějovice a bod jim definitivně zajistí třetí místo a Evropskou ligu. Vítězství při současné ztrátě Sparty a Baníku pak senzační titul. Navíc Jablonec čeká finále Ondrášovka Cupu proti Plzni. Na vítězství Jablonce si můžete vsadit v kursu 1,2, na výhru Českých Budějovic vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 10,5. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 5,5.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama