Hlavní obsah

Španělé hodlají odčinit šokující úvodní prohru, s Hondurasem nesmějí zaváhat

Největším překvapením dosavadního průběhu mistrovství světa byla porážka Španělů v duelu se Švýcarskem. Úřadující mistři Evropy byli řazeni k nejžhavějším favoritům na zisk zlata, ve svém druhém vystoupení na šampionátu musejí proti Hondurasu zabrat.

Foto: ČTK/AP

Fanoušek španělských fotbalistů

Článek

Španělská obvykle produktivní ofenzíva si vylámala zuby na perfektním systému trenéra Švýcarů Hitzfelda. Jeho týmu zařídil vítězství Gelson Fernandez, který dorazil za záda Casillase odražený míč. Španělé vystřelili celkem čtyřiadvacetkrát, přesto teprve podruhé v posledních třech a půl letech prohráli.

Honduras v prvním duelu podlehl Chile, jediný gól vstřelil v 34. minutě Beausejour. Hvězdami týmu jsou Figureoa (Wigan), Palacios (Tottenham) a Suazo (FC Janov), ve světovém žebříčku jsou svěřenci trenéra Ruedy na 38. místě.

Oba týmy se utkaly na mistrovství světa v roce 1982, domácí Španělé jen horko těžko zachraňovali remízu, na 1:1 srovnali až díky penaltě.

Na vítězství Španělů si můžete vsadit v kursu 1,11, na výhru Hondurasu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 22,5. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 8,05.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama