Hlavní obsah

Hadamczik se na reprezentační lavičku vrací v duelu proti Švédsku

Na domácím ledě zahájí česká hokejová reprezentace turnaj Karjala. V Českých Budějovicích se na lavičku národního celku vrátí trenér Alois Hadamczik. Jeho svěřenci se na úvod podniku série Euro Hockey Tour utkají se Švédskem.

Foto: Stanislav Peška, ČTK

Trenér hokejistů Alois Hadamczik

Článek

Úřadujícím mistrům světa bude chybět obránce Karel Rachůnek, který si v tréninku vykloubil rameno. Na jeho místo byl dodatečně povolán třinecký Lojek. Chytat by měl Jakub Štěpánek z Petrohradu, třináctým útočníkem bude Klimek. Kapitánem místo zraněného Rachůnka bude Roman Červenka.

Nový trenér Švédska Pär Marts přivezl do Českých Budějovic sedm nováčků. Letos se českým hokejistům na Švédy daří, vyhráli všechny tři vzájemné zápasy. V generálce na mistrovství světa Seveřané doma českému výběru podlehli 1:2 po samostatných nájezdech, na šampionátu v Německu pak Češi v základní skupině zvítězili 2:1, v semifinále pak svěřenci kouče Růžičky vyhráli 3:2 po samostatných nájezdech.

Na vítězství českých hokejistů si můžete vsadit v kursu 1,88, na výhru Švédska vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,88. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,3.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama