Hlavní obsah

Jágr loudil esemesku. Napíšu, slíbila Kvitová

Praha

Před třemi lety posílal nejlepší český hokejista Jaromír Jágr Petře Kvitové esemesky, aby jí dodal odvahu při její velkolepé jízdě za wimbledonským titulem. Vítězka travnatého grandslamu pak často mluvila o tom, jak si Jágrovy podpory váží. Další vzkazy už prý dvaačtyřicetiletý veterán ale tenistce posílat nehodlá.

Foto: Kateřina Šulová, ČTK

Vítězka novinářské ankety Sportovec roku 2014 Petra Kvitová.

Článek

„Teď už je to zbytečné, spíš čekám na esemesku od ní," vykládal Jágr v předtočeném záznamu, který si Kvitová poslechla před tím, než šla na pódium v hotelu Hilton. „Mně se vůbec nedaří, potřeboval bych nějak nastartovat. Teď je čas to otočit a čekám na zprávu od Petry," vykládal Jágr.

„Ona už žádné nepotřebuje, už ví, jak má vyhrávat. Dočetl jsem se, že s hokejistou chodí, tak ví úplně všechno. Konečně si vybrala správného chlapa," rozesmál Jágrův hlas Kvitovou.

Poslední výsledky v NHL ale na Jágrově tváři moc úsměvů nevyloudí. New Jersey se nedaří, body nenaskakují.

„Mě zajímá kolektivní výkon a zábava ze hry. V poslední době ji na naší hře moc nenacházím. Bude třeba se nakopnout a začít vyhrávat. Je frustrující jít zápas od zápasu a pořád prohrávat. Doufám, že se to otočí, a tak čekám na esemesku od Petry, abych se rozjel," loudil Jágr. „Když to říkal Jarda, tak mu určitě napíšu," pousmála se Kvitová.

Předvánoční zápas hokejistů Devils s Carolinou (od 1:00 SEČ) tak ukáže, jestli esemeska zabrala.

Reklama

Související témata: