Hlavní obsah

Messimu ruply nervy. Unavuje ho, že mu dávají vše za vinu

Barcelona/Praha

Fotbalová hvězda Lionel Messi neprožívá nejšťastnější období. Po jeho návratu z reprezentačního srazu Argentiny se ho ve středu na letišti El Prat novináři zeptali, co říká na nedávnou kritiku bývalého agenta jeho kolegy z Barcelony Antoina Griezmanna. Podrážděný Messi se o celé záležitosti moc bavit nechtěl, ze situace v klubu je ale zjevně stále podrážděný.

Foto: Pool, Reuters

Argentinec Lionel Messi v dresu argentinské reprezentace

Článek

Messi na kritiku Erika Olhatse reagoval ostře. „Už mě unavuje, že vždycky za všechno můžu já," prohlásil na letišti po návratu z reprezentačního srazu. O co vlastně šlo?

Eric Olhats, bývalý agent francouzského reprezentanta Griezmanna, se v nedávném rozhovoru pro francouzský tisk nechal slyšet, že v Barceloně existuje vláda teroru, kterou řídí třiatřicetiletá ikona klubu Messi. Kvůli jeho chování měl mít Griezmann problémy s adaptací, a i proto prý nepředvádí výkony, které si od jeho angažmá vedení katalánského celku slibovalo.

„Dával mu neustále pocítit, že ho v týmu nechce. Antoine vždy říkal, že s Messim nemá žádné problémy, z druhé strany je to ale naopak. Je to vláda teroru. Jsi buď s ním, nebo proti němu. Je jako císař a panovník," pálil Olhats nekompromisně do Messiho.

Argentinský fotbalista působí z dění ve Španělsku unaveným dojmem už delší dobu. Když se Messi po středečním příletu na letiště prodral skrz skrumáž novinářů k přistavenému vozu, přidal ještě jeden komentář.

„A aby toho nebylo málo, mám za sebou patnáct hodin v letadle a po příletu mě tu hned odchytnou daňoví úředníci," dodal Messi.

Reklama

Související témata: