Hlavní obsah

Vzpěračky mají další sexy kalendář. Mnohem odvážnější než ten minulý

Praha

Tradice pokračuje. České vzpěračky nafotily další odvážný kalendář. Záměr zůstává stejný. „Kalendář má opět ukázat, že vzpěračky jsou krásné holky. Nevypadají chlapsky, a i když jsou silné, mají ženskou postavu,“ vysvětluje autorka celého projektu Julie Švecová.

Foto: vzperacky.cz

Kalendář vzpěraček pro příští rok je mnohem odvážnější než ten minulý

Článek
Fotogalerie

Kalendář pro rok 2022 bude odvážnější než ten minulý v postapo stylu, ve kterém byly vzpěračky za drsňačky z apokalypsy. Tématem jsou živly. Fotografie budou proto symbolizovat vodu, vzduch, oheň, kámen, světlo nebo tmu. Jejich autorem je Jakub Štěpán.

„Focení jsem si užila. Bylo to jednodušší, než jsem si myslela. Když mě někdo fotí, tak si na fotkách nepřipadám pěkná, ale tohle byla výjimka," zhodnotila focení Kristýna Koželská. Pro kalendář vzpěraček pózovala poprvé, stejně jako jejích pět dalších kolegyň. Zbylých šest už se objevilo v některém z předchozích ročníků.

„Nejvíc toho asi ukázala Petra Orságová z Nového Hrozenkova, která bude na titulní straně. Přesto je fotka spíš něžná než vulgární," prozrazuje Julie Švecová, nejen autorka projektu, ale zároveň i jedna z protagonistek kalendáře.

Kalendář pro rok 2020. Vše se v něm točilo kolem vínaVideo: Sport.cz

Nejnovější kalendář vzpěraček půjde do prodeje v září. Kromě něj nafotily vzpěračky i plakáty pro charitativní účely.

Reklama

Související témata: