Hlavní obsah

HOKEJ: Jak se stát hokejovou legendou - podívejte se na Jágrův videorecept

Kladno/Praha

Je obecně známé, že Jaromír Jágr trénuje nevídaně poctivě, ostatně sám říká, že jen díky tomu může stále hrát na tak vysoké úrovni. Dosud ale nikdo nevěděl, jak přesně trénink nejlepšího českého hokejisty probíhá. Jágr je v poslední době hodně aktivní na sociálních sítích. Na jeho oficiálním facebookovém profilu se objevil sestřih pověstného nočního drillu doplněný o komentář samotného „pana božského".

Jaromír Jágr se podělil o tajemství svého úspěchu na svém profilu na Facebooku.

 
Článek

Jaromír Jágr je fenoménem, k němuž vzhlíží celý český národ. Mluví se o něm jako o charismatickém glosátorovi, vděčném parťákovi na rozhovor, ale především, je všeobecně uznávanou hokejovou legendou.

Geniální um před něj ale jen tak nespadl z nebe. Stálo za ním mnoho přidaných tréninkových minut, stovky dřepů a kliků od útlého věku. Tento obdivuhodný zápal mu drží ještě v jeho neúplných jedenačtyřiceti letech.

Když všichni usínají, Jágr brázdí kladenský led

Když se venku setmí a všichni už jsou doma a odpočívají, Jágr vyjede na led a maká. O sestřih z jednoho ze svých pravidelných nočních drillů se Jágr konečně podělil se svými přiznívci.

Slovutná „osmašedesátka" trénuje s dvacetikilovou vestou, kolem kotníků má obmotaná dvoukilová závaží a místo puků má posilovací závaží. Jak Jágr říká, trénink je všechno.

Elán, odhodlání a neuvěřitelná vnitřní síla stála za zrodem jednoho z největších českých hrdinů. Ve videu můžete zhlédnout, co má zásadní podíl na tom, že je Jágr tak velkým hráčem.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice