Hlavní obsah

Dusno v Chelsea, takhle smír s polibky nevypadá! Vedle Mourinha se snesl růžový rozlišovák

Londýn
Aktualizováno

Byl tak zaujat hrou, že si ničeho nevšiml. Video s nenápadnou scénkou ovšem hned začalo kolovat po internetu, a tak je další roztržka ve fotbalové Chelsea na obzoru. Zhrzený útočník Diego Costa svlékl rozlišovací dres a hodil ho směrem ke kouči Mourinhovi ve chvíli, kdy bylo jasné, že se už na hřiště nedostane. Scénka nechybí v přehledu vtipných a bizarních scének 14. kola anglické Premier League.

Foto: Sport.cz s použitím Reuters

Video již není dostupné

Článek

Minulý týden se do sebe pustili během přestávky duelu Ligy mistrů na půdě Maccabi Tel Aviv. Kouč José Mourinho pak tvrdil, že spor urovnalo několik polibků a objetí. „Žádný problém," ujišťoval trenér po hladké výhře 4:0.

Jenže v nejbližším ligovém duelu Costu vydusil. Do sestavy raději nasadil Oscara a na hrot posunul Hazarda, a přestože Blues na hřišti Tottenhamu neskórovali (0:0), vůbec Costu na hřiště neposlal. Nechal ho jen rozcvičovat u postranní čáry.

Když bylo jasné, že už si nezahraje, šel si nakvašený útočník sednout zpátky na lavičku. Demonstrativně svlékl růžový rozlišovací dres a hodil ho směrem k Mourinhovi.

Nechá si to José líbit!? "Jestli mi chtěl ublížit, tak dresem se mu to nepovede," nastavil Mourinho tvář kliďase.

Costovi nicméně výtku adresoval. "Byl posledním hráčem, který ještě neseděl na lavičce. Byl na ní kapitán Terry, Ivanovič, Cahill, Fábregas, Pedro i nejlepší hráč minulé sezóny Hazard. Diego si asi myslel, že má nějakou výsadu," reagoval Mourinho důrazně.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články