Hlavní obsah

Chelsea - Manchester Utd. 1:1Diego Costa udržel Hiddinkovu neporazitelnost

Fotbalisté Chelsea v nastaveném čase zachránili bod a ve 25. kole anglické Premier League remizovali zásluhou Diega Costy s Manchesterem United 1:1. Souboj nizozemských stratégů tak skončil dělbou bodů. Hiddinkova neporazitelnost na lavičce londýnského klubu trvá.

Článek

Úvod vyšel lépe van Gaalovým svěřencům. Rychlým pohybem dostávali soupeře pod tlak a v 18. minutě se na hranici vápna do míče opřel Martial, ale Courtois jeho střelu bravurně zlikvidoval.

Poté začala hrozit Chelsea. Ve 29. minutě si na rohový kop naskočil Matič a své umění musel předvést v druhém brankovišti David de Gea.Po půl hodině předvedli hráči Blues krásnou celoplošnou kombinaci se zakončujícím Costou, ten však po geniální přihrávce Oscara těsně minul.

Po změně stran vyzkoušel z dálky belgického brankáře Rooney. Anglický útočník na začátku nového roku pookřál a střílí góly, tentokrát však na Courtoise nevyzrál. Rudí ďáblové pokračovali v ofenzivě a po hodině hry se dočkali. Rooney udržel balón ve vápně a pohotový Jesse Lingard vymetl pravý roh brány.

Inkasovaný gól Chelsea nabudil. Čisté konto skvělým zákrokem uchránil proti Ivanovičově voleji de Gea. Když se o chvíli později ve vápně uvolnil Fabregas, španělský gólman se vyznamenal znovu. Domácím se nakonec podařilo vyrovnat. V nastaveném čase se prosadil Španěl Costa. Ten mohl skórovat ještě jednou, ale vynikající brankář v dresu United svůj tým podržel.

Anglická fotbalová liga - 25. kolo:
Chelsea - Manchester United 1:1 (61. Lingard - 90.+1 Diego Costa)

Reklama

Související témata: