Hlavní obsah

Co teď? Zapomněla jsem si...

Praha

Znáte to. Venku je zima, cesty jsou namrzlé, a tak se rozhodnete, že pár svých tréninků přesunete dovnitř na běžecký pás. Vejdete do šatny fitness centra, jste natěšeni na trénink a ouha. Něco chybí. A nemusí jít jen o ponožky. Co třeba kalhoty, podprsenka.

Foto: Profimedia.cz

Co já si jen všechno zapomněla?

Článek

Nemáte ponožky. Pokud nejste žena a nepřišla jste v lodičkách, nejspíš můžete použít ponožky, které máte na sobě. Jen cestou domů budete muset přežít ten super pocit mokrých ponožek. Nebo máte možnost cvičit naboso a doufat, že máte natolik kvalitní obuv ("běhá se v nich jako v bačkůrkách"), že po tréninku bude pouze zapáchat, ale nesedře vám nohy do krve.

Můžete si také zapomenout ručník. Ručník není takový problém. Holt si neodcvičíte po běhání to břicho, stejně se dneska úplně necítíte. A sprchu zvládnete až pak doma. V autobuse určitě touhle dobou moc lidí nebude.

Pokud jste opravdu experti, zapomenete si doma boty. Ale ani tady není nic marné, vždyť běh naboso se doporučuje! Nejenže se vám chodidla krásně promasírují a prokrví, ale ještě budete mít úžasný pocit volnosti a budete vnímat každý krok a hrbolek na páse. To zní jako benefit. Po tréninku si místo protažení zkusíte pár „pozdravů Slunci" a celé to bude vypadat jako záměr. Jste alternativní jogín.

Aaaa. Nemáte podprsenku

Přecházíme na druhou stranu. Zapomněli jste si kalhoty? Běžte domů. I když máte krásně vysportované nohy, tohle neobhájíte. Tričko? Tady bychom to mohli zvládnout. Představujte si, že běháte po pláži. Slyšíte to šumění moře? Ne? Máte pravdu, to jen hlučí běžecký pás.

A to nejhorší nakonec. Jste žena. A máte prsa. A nemáte podprsenku. Ta krajková, ve které jste sem dorazily, není úplně nejpohodlnější. Navíc je typu push-up, a jestli si ji zpotíte, můžete ji pak ždímat. Máte přece to upnuté tílko, tak půjdete bez podprsenky. No dobře zkusíme takhle popoběhnout ještě v šatně. Prsa lítají sem tam. To byste tak ještě potřebovala. Jako by nestačilo, že na ně denně působí gravitace.

A představte si ty pohledy mužů v posilovně. Tohle jim přece nemůže připadat sexy. Vaše posilovna je přece v obchodním centru a je tu i obchod se sportovním oblečením. Prostě si nějakou podprsenku koupíte. To je dobrá záminka a navíc to bude skvělá motivace do dalšího cvičení. Jste zachráněna. Pokud není 7:30 ráno a v celém centru není otevřené jen vaše fitko. Tak jo, máte problém. Jděte domů a cestou si kupte čokoládu. Den blbec. Být chlap je jednodušší. Copak si chlap může zapomenout podprsenku? Svět je tak nespravedlivý!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.