Hlavní obsah

FANTASY: Zelenka chce stáhnout dvoubrankové manko! Věří ve výhru Plzně a Příbrami!

Luděk Zelenka prohrává opět o dvě branky! Pro 27. kolo Fantasy ligy volí ofenzivní sestavu. Na hrot dává Bakoše s Wágnerem. Plzeňský Bakoš si díky své formě vysloužil i kapitánskou pásku. Do obrany se vrací zkušený Trousil, ale i mladíček Coufal.

Své karty pro 27.kolo odkrývá i Luděk Zelenka!

Článek

"Zdravím všechny manažery, které naše Fantasy liga týden co týden přitahuje k PC a nutí sledovat statistiky i novinky u jednotlivých klubů, aby jejich odhad na hráče v sestavě byl co nejpřesnější a s trochou štěstí i bodově úspěšný.

Mně se v poslední době vůbec nedaří, nemám dobrý odhad na hráče, kteří by se prosadili v koncovce a to je v systému bodování Fantasy ligy rozhodující faktor.

Bakoš s Wágnerem potvrdí formu a gólově se prosadí

Pro 26. kolo tedy vrhnu vše do útoku! Na hrot pošlu hned dva hráče, kteří v minulých kolech výrazně bodovali. Bakoš i Wágner mají střeleckou formu a myslím, že jak Plzeň, tak i Příbram své domácí zápasy vyhrají. Bakoš navíc dostal roli kapitána, je pro mě tím největším želízkem v ohni.

V záloze jsem volil prověřené typy. Rajtoral je v poslední době sice pod palbou kritiky trenéra Vrby, ale hrát bude a právě má možnost koučovi ukázat, že je pro Viktorku stále důležitý! Příbramský Tarczal se vrátil po dlouhém zranění a na hře Příbrami je to hned znát. I proto mám v sestavě tři zástupce Strakova týmu a kreativní středopolař jistě opět bude klíčovým mužem.

Vaněk má stejnou pozici v Jablonci, mužstvo na něj hraje. Je otázka jak nový trenér Skuhravý zamíchá sestavou a jaké síly vrhne do ligy. Baumit se totiž dostal do finále poháru a trochu cítím, že liga bude na druhé koleji. Posledním hráčem, kterého mám v záloze je liberecký Frýdek, který ale po zranění Fleišmana bude hrát levého beka!

V obraně sázím na kamaráda Trousila, který si odseděl trest za karty a bude opět klíčovým hráčem defenzívy Slovácka, které se snad konečně zvedlo, i když s Libercem to bude hodně těžké. Ze stejného zápasu mám i dalšího beka, libereckého Coufala. Tady jsem vysloveně šetřil, podle mých informací totiž tento mladý hráč nahradí vykartovaného Kušníra! Stoper Beneš je stálicí obrany Jablonce, která v posledních kolech hořela, ale právě proto na to se nový trenér zaměří a čekám, že s Jihlavou Baumit nedostane gól. I proto v brance dostal důvěru veterán Špit!

S Michalem prohrávám 3:5, ale hlavně jsem v bodovém průměru hodně klesnul, takže toto kolo vyhlašuji jako zmrtvýchvstání! Všem přeji, ať se daří, mně samozřejmě nejvíc a Míšovi nejmíň!"

Reklama

Související témata: