Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: S Hubníkem se do Plzně vrátil klid a razítko na titul půlmistra

Praha

V pohárové Evropě nevyhrávají, domácí soutěži vládnou. Do sestavy vedoucí Viktorie se na rozdíl od čtvrtečního duelu v Římě vrátil kapitán Hubník a bylo to znát. Plzeňský stoper nechybí v ideální sestavě 15. kola fotbalové ePojisteni.cz ligy podle Sport.cz. Obhájce titulu s přehledem zdolal Brno a titul půlmistra vylepšil o čtyřbodový náskok na druhou Slavii.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 15. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:

Článek

Zdolat Zbrojovku jim moc práce nedalo. Kapitán Hubník vedl Plzeň k jisté výhře, velmi aktivní byl záložník Zeman. Druhá už je Slavia, která ve šlágru kola po šesti letech porazila Mladou Boleslav. Skóre otevřel Ngadeu, o vítěznou trefu se postaral Zmrhal - a oba střelci si nominaci do sestavy kola patřičně zaslouží.

Zlín přišel o naději jít aspoň na den do čela. Prohrál doma s Duklou, v jejímž dresu byl opět nebezpečný Néstor. Na čtvrtou příčku se po výhře v Hradci Králové posunula Sparta. Hodně vytěžila ze spolupráce Karavajeva s Julišem na pravé straně. Votroci unaveného soupeře zatlačili, ale víc než gól Malinského nevytěžili.

Teplice se proti Jablonci konečně dočkaly domácího vítězství, podržel je brankář Grigar. Slovácko sahalo po výhře v Liberci, výborně zahrál útočník Kone. Karviná přehrála Klokany, spolehnout se mohla na obránce Hoška.

Sestava 15. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:
Grigar (Teplice) - Karavajev (Sparta), Hubník (Plzeň), Hošek (Karviná) - Malinský (Hradec Králové), Ngadeu (Slavia), Zmrhal (Slavia), Zeman (Plzeň) - Juliš (Sparta), Kone (Slovácko), Néstor (Dukla).

Reklama