Hlavní obsah

Slávisté si soustředění zpestřili vyhlídkovým letem nad Dubají

DUBAJ

Fotbalisté Slavie Praha se ve slunné Dubaji připravují na start jarní části Gambrinus ligy, ale kromě tvrdé dřiny si užijí i trochu zábavy. Pětice hráčů využila čtvrtečního odpoledního volna k vyhlídkovému letu nad městem. „Byla to nádhera, člověk neví, kdy se sem zase podívá. Určitě to stálo za to,“ nechal se slyšet Vladimír Šmicer po přistání pro klubový web.

Foto: www.slavia.cz/Ondřej Zlámal

Slávisté zleva Černý, Brabec, Šenkeřík, Hubáček a uprostřed dole Šmicer před startem vyhlídkového letu nad Dubají

Článek

Čtvrteční program zahájil kouč sešívaných Karel Jarolím hodnocením nevydařeného utkání proti Metalistu Charkov, které slávisté prohráli 0:3, a následným tréninkem. Hráči, kteří proti Metalistu odehráli plných devadesát minut, zamířili k pozápasovému výklusu, ostatní čekal klasický trénink, jehož součástí byla i hra na dvě branky, které se zúčastnil i kouč Jarolím.

Po obědě měli hráči volno a pětice fotbalistů, čítající Jaroslava Černého, Vladimíra Šmicera, Zdeňka Šenkeříka, Ericha Brabce a Davida Hubáčka, se rozhodla odpoledne zpestřit příjemným vyhlídkovým letem nad Dubají. „Je to neuvěřitelné, jak se tady staví celé ostrovy, ze země si to člověk ani nedokáže představit,“ řekl Jaroslav Černý.

Letecký snímek Dubajefoto: www.slavia.cz/Zdeněk Šenkeřík

Mírné obavy při přistání provázely Vladimíra Šmicera, ale nakonec bylo vše v pořádku. „Měl jsem trochu strach, letadlo se při přistání na vodě trochu houpalo, ale jinak to byla nádhera, člověk nikdy neví, kdy se sem zase podívá. Určitě to stálo za to,“ poznamenal nejzkušenější člen týmu Vladimír Šmicer.

Letecký snímek jednoho z nejluxusnějších hotelů na světě Burj Al Arabfoto: www.slavia.cz/Zdeněk Šenkeřík

V pátek čeká červenobílé předzápasový program včetně regeneračních cvičení. V sobotu od 13:30 nastoupí slávisté k poslednímu přípravnému utkání na soustředění ve Spojených arabských emirátech proti reprezentaci Ázerbajdžánu.

Reklama

Související témata: