Hlavní obsah

Fanoušci, poraďte Bílkovi ideální sestavu, která může ve Skotsku uspět!

PRAHA

Glasgow, Hampden Park, sobota 3. září 16:00 středoevropského času. České fotbalové reprezentaci se rychle blíží klíčový duel kvalifikace mistrovství Evropy 2012. To je zároveň také šance pro fanoušky národního týmu, aby poradili kouči Bílkovi, jakou jedenáctku by měl ve Skotsku vyslat na hřiště. Seznam.cz a sázková kancelář Tipsport spustily internetovou stránku Poraď trenérovi, kde mohou fanoušci hlasovat.

Foto: Scott Heppell, ČTK/AP

Skot Alan Hutton se snaží odebrat míč Tomáši Rosickému v přípravném utkání.

Článek

Mistry světa už ve skupině I nikdo nechytí, to je jasné. Španělé mají první místo jisté. Na druhém místě jsou zatím Češi a tuhle příčku berou všemi deseti, protože je posouvá do listopadové baráže. Jenže i Skotové a Litevci ještě své naděje živí, proto je duel v Glasgow tak důležitý.

Češi získali 9 bodů, Skotové jen čtyři, ale mají ještě zápas k dobru. Litevci nasbírali také čtyři body, ovšem odehráli stejně zápasů jako Češi.

Bílkův tým pak ještě čeká domácí utkání se Španělskem a závěrečné v Litvě. Bitvu o druhou příčku má tedy stále ve svých rukou, případná porážka ve Skotsku však může vývoj ve skupině napřít zcela jiným směrem.

Češi zkrátka potřebují minimálně bod, aby odstup před hlavními konkurenty uhájili. A proto poraďte Bílkovi, která sestava má proti Skotům vyrukovat!

Reklama

Související témata: