Hlavní obsah

VIDEO: Mají Poláci tajnou zbraň? Rosického spoluhráč z brány Arsenalu to s míčem umí perfektně

Lienz

I Poláci se na Euro chystají v Rakousku a v jejich táboře vládne zjevně pohoda. Jejich kádr ukrývá obecně známou děsivou sílu dortmundského tria Lewandowski, Blaszczykowski, Piszczek. Ale ukazují se - s nadsázkou psáno - i zbraně dosud nepoznané, jak je patrné z tohoto videa.

Wojciech Szczęsny a jeho parádička na tréninku

 
Článek

Míčovou ekvilibristiku precizně zvládá brankář Wojciech Szczęsny, který se nedostal do brány v poslední přípravě s Lotyšskem (1:0). Přednost dostal jeho klubový kolega z Arsenalu Lukasz Fabianski.

Poláci ještě právě bez dortmundských hvězd měli velké problémy v koncovce. Až devět minut před koncem je vysvobodil Sobiech. Ale podle záběrů z tréninku to vypadá, jakoby Szczęsny bez problémů mohl v útoku také zaskočit.

Kousky s míčem při tréninku umí bravurně, s přesným zakončením klubový spoluhráč Tomáše Rosického také nemá problém. Ani nechtěl věřit, jak se to povedlo a šel si svoji trefu zkontrolovat na kameru.

Polsko se před startem šampionátu ještě utká 26. května se Slovenskem a 2. června s Andorrou. A na ME čeká ve skupině i na naše fotbalisty.

Reklama

Související témata: