Hlavní obsah

Slovenská média a fanoušci slaví vítězství na Letné

BRATISLAVA

Okamžitě po ukončení utkání Česko – Slovensko se slovenské internetové stránky zaplnily nadšenými reakcemi. Internetová stránka deníku SME například komentovala utkání pod titulem „Slovenští fotbalisté dobyli pražskou Letnou“. Server tvnoviny.sk uvedl článek s titulem,: ÚŽASNÉ! Slovensko-Česko: vyhráli jsme 2:1.

Článek

Příspěvky fanoušků vyzdvihují kolektivního a bojovného ducha slovenského mužstva a především taktické tahy trenéra Wiesse. Vzhledem k sobotním volbám slovenského prezidenta se na adresu slovenského trenéra vyjádřil jeden z čtenářů aktuálním heslem „Weiss for President“.

Další fanoušek si stále musí opakovat, že nejde o apríl. „Hoši děkujeme. Konečně nám to vyšlo,“ píše další. Fanoušci vyzdvihují, že slovenští hráči bojovali celých 90 minut: „To jsem už dávno neviděl. Češi snad neměli ani jedinou střelu na branku. Jen tyčku a to je vlastně mimo branku“.

Další z fanoušků připomíná jiným, že před utkáním tipovali 3:0, 5:0 pro Česko a teď se raději neozývají. „Fantazie! Po tom debaklu v Anglii jsem myslel, že to skončí 3:0 pro Čechy. Tento výsledek mně dostal do kolen,“ přiznává jeden z čtenářů.

Reklama

Související témata: