Hlavní obsah

VIDEO: Australský světoběžník zesměšnil soupeře potupnou hlavičkou

KALKATA

Za podobné zesměšnění soupeře by si v každé fotbalově civilizované zemi vysloužil určitě žlutou kartu. V Indii, kde je nejpopulárnějším sportem pochopitelně kriket, však australský legionář Tolgay Özbey sklidil za svůj gól nadšený aplaus bariér. Na stadiónu v Kalkatě byli diváci doslova u vytržení z toho, jak po sólu zastavil míč na brankové čáře, aby poklekl a hlavou ho poslal do sítě.

Australský světoběžník Tolgay Özbey.

Článek

Pětadvacetiletý fotbalový světoběžník Tolgay Özbey už zkoušel štěstí v mnoha australských klubech, góly střílel dokonce ve třetí turecké lize za klub Bursa Nilüfer, až Indie se však pro něho stala zemí zaslíbenou.

Už druhým rokem obléká dres týmu East Bengal FC a vydatně mu zatím svými góly pomáhá. V loňské sezóně jich nastřílel sedmnáct, letos jich má na kontě už jedenáct, takže hlavně jeho zásluhou figuruje klub z Kalkaty na druhém místě tabulky.

V posledním zápase proti mužstvu Arrows australský legionář svou bilanci vylepšil dvěma góly. Nejprve zvyšoval vedení domácích na 2:0, čtvrthodiny před koncem utkání využil srážky brankáře  Narzarye s jedním ze stoperů, doběhl s míčem až k brankové čáře, kde si balón zastavil a hlavou ho ťukl to sítě. Korunoval tak výhru domácích 4:1.

Nadšení fanoušků nebralo konce, takže sudí se zřejmě vůbec neodvážil tasit žlutou a odměnit Tolgaye Özbeye za to, že protivníka takto zesměšnil.

Reklama

  Bayern - Real Madrid dnes 21 : 00
20240430T21 : 00:00+0200
Bayern vs. Real Madrid
Bayern vs. Real Madrid
Bayern
Real Madrid
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články