Hlavní obsah

Weiss bude trénovat slovenské fotbalisty další čtyři roky

BRATISLAVA

Vladimír Weiss, který dovedl slovenskou fotbalovou reprezentaci na letošní mistrovství světa, zůstává u kormidla národního mužstva na další čtyři roky. „Domluvili jsme se na spolupráci pro další dvě kvalifikace,“ uvedl v úterý viceprezident Slovenského fotbalového svazu (SFS) Stanislav Strapek.

Foto: Alessandro Bianchi, Reuters

Slovenský kouč Vladimír Weiss po senzační výhře nad Itálií.

Článek

Prezident SFS František Laurinec připustil, že žádného jiného trenéra podobných kvalit Slovensko k dispozici nemá. „Vlada Weisse máme pouze jednoho,“ dodal Laurinec.

Weiss po podpisu smlouvy konstatoval, že ta obsahuje také možnost jejího předčasného ukončení. „Fotbal je takový, že může ze dne na den přinést cokoli,“ řekl Weiss.

Trenéra dodatečně mrzí, že Slovensko na mistrovství světa nepotrápilo víc Nizozemsko. „Kdybych se byl víc trefil do sestavy, mohli jsme Nizozemce potrápit víc,“ dodal. Weiss vysoce hodnotil postup Slovenska ze skupiny a především výkon hráčů v utkání s Itálií.

Reklama

Související témata:
  0 : 2 AS Řím - Leverkusen 0 : 2 dohráno
20240502T21 : 00:00+0200
AS Řím vs. Leverkusen
AS Řím vs. Leverkusen
AS Řím
Leverkusen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.