Hlavní obsah

Beckham se po tlaku hráčů a médií vrátil do sestavy Realu

MADRID

Pro Davida Beckhama skončilo 'vyhnanství' v Realu Madrid. Poté, co na začátku ledna oznámil letní odchod do Los Angeles, si už ve španělské lize neměl zahrát ani jediný zápas. Trenér Fabio Capello ale nakonec změnil názor. Bývalého kapitána anglické fotbalové reprezentace po nátlaku hráčů i médií zařadil do nominace na sobotní ligový duel v San Sebastianu.

Článek

Beckhamovi v létě vyprší v Madridu smlouva, stejně jako řadě dalších slavných hráčů. Tamní média v této souvislosti jmenovala například Saviolu z Barcelony nebo Ayalu z Valencie. V Realu se Beckhamova návratu veřejně dožadovali i sami hráči včetně kapitána Raúla či záložníka Gutiho.

Capello zřejmě podlehl i pod tíhou špatných výsledků. Za dobu, co posadil Beckhama do hlediště, přišel anglický záložník o šest zápasů. Z toho jen dva madridský velkoklub vyhrál a dvakrát uhrál remízu. Navíc Real vypadl z domácího poháru už v osmifinále s Betisem Sevilla.

Nyní má nejlépe vydělávající fotbalista na světě šanci, že si poprvé od 7. ledna zahraje. Nebo bude minimálně spoluhráčům nablízku na lavičce náhradníků.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články