Hlavní obsah

Francouzský mistr světa Matuidi bude hrát za Inter Miami

Miami

Francouzský fotbalový záložník Blaise Matuidi se bezprostředně po konci v Juventusu stal podle očekávání hráčem Interu Miami v MLS. Třiatřicetiletý mistr světa z roku 2018 se na Floridě znovu setká s Davidem Beckhamem, jenž je spolumajitelem klubu a společně hráli před sedmi lety za Paris Saint-Germain.

Foto: Massimo Pinca, Reuters

Blaise Matuidi ještě v Juventusu během tréninku.

Článek

"Jsem moc šťastný, že můžu přivítat svého přítele Blaise v Interu Miami. Je to vynikající hráč a skvělý člověk. To, že jsme získali mistra světa Blaiseových kvalit, je úžasný okamžik pro nás pro majitele a naše fanoušky," uvedl Beckham.

Čtyřiaosmdesátinásobný francouzský reprezentant Matuidi rozvázal smlouvu v Juventusu ve středu. V Turíně hrál tři roky a stal se třikrát italským mistrem, předtím získal čtyři ligové tituly v PSG. Byl vyhlášen nelepším francouzským fotbalistou za rok 2015. K novým spoluhráčům v Miami by se mohl připojit první zářijový týden.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.