Hlavní obsah

Trenér Mourinho prodloužil smlouvu v Interu Milán

MILÁN

Portugalský fotbalový trenér José Mourinho v pondělí prodloužil s Interem Milán smlouvu o jeden rok do léta 2012. Zároveň však uvedl, že jeho setrvání v klubu je jisté jen na 99 procent a to v důsledku zájmu Realu Madrid.

Článek

"V reakci na přání trenéra pokračovat v projektu, který jsme společně začali před rokem, Inter s potěšením oznamuje prodloužení smlouvy s trenérem Mourinhem do 30. června 2012," stojí v prohlášení klubu.

Šestačtyřicetiletý Portugalec má na kontě dva portugalské tituly s Portem, s kterým vyhrál i Ligu mistrů a Pohár UEFA, a také dva anglické tituly s Chelsea. V letošní sezoně pak hned ve svém prvním roce na San Siru dovedl k titulu i Inter Milán, který tak opanuje italskou ligu již čtvrtým rokem v řadě.

V minulých dnech se však začalo spekulovat o Mourinhově možném odchodu do Realu Madrid, což úspěšný kouč úplně nevyloučil. Řekl však, že stačí jen maličkosti, aby na San Siru zůstal. Žádá si především možnost posílit kádr, aby byl více konkurenceschopný v Lize mistrů, kde v této sezoně vypadl již v osmifinále s Manchesterem United.

Vedení Interu již předběžně získalo z Janova argentinského střelce Diega Milita a brazilského záložníka Thiaga Mottu.

Reklama

Související témata: