Hlavní obsah

VIDEO: Maiconova výstavní trefa do sítě Juventusu

MILÁN

Pohledná rána! Obránce Interu Milán Maicon rozhodl svým gólem utkání 34. kola italské fotbalové ligy proti trápícímu se Juventusu. Svěřenci Josého Mourinha tak mohou i nadále snít o obhajobě titulu v Serii A.

Foto: Luca Bruno, ČTK/AP

Maicon v dresu Interu Milán se raduje z branky.

Článek

Inter hrál před vlastními diváky od 37. minuty s převahou jednoho hráče v poli. Ve 37. minutě byl totiž vyloučen turínský Sissoko, který uviděl druhou žlutou kartu.

Domácím se však dlouho nedařilo přesilovku dlouho využít. Až patnáct minut před koncem druhé půle se centr z rohového kopu odrazil za velké vápno Staré dámy, kde stál Maicon. Brazilec dvěma doteky s míčem ve vzduchu obehrál jednoho z atakujících fotbalistů Juventusu, balón si stále ve vzduchu připravil na střelu a poslal nechytatelnou ránu za Buffonova záda.

V závěru zápasu pečetil vítězství domácích Eto´o. Inter díky výhře zůstal v boji o titul, čtyři kola před koncem sezóny ztrácí na vedoucí AS Řím jeden bod.

Svěřenci Josého Mourinha bojují navíc i o zisk prestižní trofeje pro vítěze Ligy mistrů. V semifinále, jehož první zápas začíná v úterý od 20:45, se střetnou s Barcelonou.

Reklama

Související témata: