Hlavní obsah

Karlovým Varům dvě asistence Skuhravého na body nestačily

Karlovy Vary

Kapitán hokejistů Karlových Varů Václav Skuhravý ani dvěma gólovými asistencemi nezabránil domácí porážce v předehrávce 38. kola extraligy s Pardubicemi 3:4. Energie v utkání vedla rychle 2:0, potom měla náskok i 3:1, přesto si připsala osmou porážku z posledních deseti utkání.

Foto: Slavomír Kubeš, ČTK

Gólová radost hokejistů Energie Karlovy Vary.

Článek
Fotogalerie

"Zápas jsme dobře rozehráli, ale bohužel jsme si nepohlídali začátek třetí třetiny a dostali jsme dva góly. Začali jsme se do toho tlačit, ale už se nám nepodařilo vyrovnat," řekl Skuhravý, který prožil teprve druhý dvoubodový zápas v sezoně.

Body sebral domácím na začátku závěrečného dějství dvěma góly kanadský útočník Anthony Camara. "Bylo tam ještě nějakých čtrnáct vteřin oslabení, to se sice ubránit podařilo, ale v tom střídání jsme dostali gól. Před tím druhým gólem tam bylo podle mě zakázané uvolnění, ale nechci se na to vymlouvat. Hra by se ale asi odehrávala úplně jinak," uvedl dvaačtyřicetiletý centr.

Západočeši doháněli ztrátu marně. "Od půlky třetí třetiny je vždycky úplně tragický led. To je, jako když hraješ s tenisákem, hrozně to skáče, bylo to vidět na obě strany. Pak to vypadá takhle, ono to vždycky někomu uteče a hrát to musí z úplně jiné pozice, než by hrál normálně," dodal Skuhravý.

Foto: Slavomír Kubeš, ČTK

Pardubický brankář Milan Klouček v akci.

Reklama

  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice