Hlavní obsah

Je to výmysl, ohrazuje se Kašpar, že měl prozradit Jágrův proslov

PRAHA

„Rozhovor byl celý vymyšlený, byly v něm lži, nic takového jsem ruskému novináři neřekl.“ Tak reaguje hokejový útočník Barysu Astana Lukáš Kašpar na článek, který vyšel na Sport-express a Sport.cz jeho část převzal. Pětadvacetiletý forvard měl údajně odtajnit proslov, který Jaromír Jágr pronesl před spoluhráči na mistrovství světa v Německu po porážce s Norskem. „Je to úplný výmysl,“ ohrazuje se hráč, který patří mezi deset nejproduktivnějších hráčů Kontinentální ligy.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Lukáš Kašpar se raduje s Novotným z gólu proti Kanadě

Článek

Český reprezentant nepopírá, že „povídání“ proběhlo, ale podle Kašpara se článek nezakládá na pravdě.

„Rozhovor proběhl, ale to, co se zveřejnilo, tak to se tomu novináři nejspíše zdálo,“ má jasno Kašpar, který přiznává, že otázka ohledně minulého mistrovství světa v Německu a Jaromíra Jágra byla položena, ale s odpovědí to už není košer.

„Koukám, že si na otázku pan novinář odpověděl sám. To, co napsal, je nesmysl, já nikdy nic takového neřekl.“

Lukáš Kašpar poznal nejvyšší českou soutěž v Litvínově, hrál v Americe, ve Finsku, nyní prvním rokem zažívá ruské prostředí. „Lidi, co mě znají, se tomu spíš zasmáli. Já nemám zapotřebí, ani ve zvyku se vyjadřovat k věcem, které mají zůstat v kabině, ale tento článek mě rozhodně nepotěšil.“ dodává pátý nejlepší střelec KHL.

Slova, která jsem neřekl:
„Jágr pronesl pár velkých slov, Jarda je dobrý psycholog, ve správném okamžiku si všiml, že by byla dobrá bouřka ve stylu 'zemřít za Českou republiku',“ pověděl Kašpar. Poté hráč, kterého provází legendární číslo 68, přednesl spoluhráčům toto: „Kluci, umíte si představit, kolik jsem vydělal ve své kariéře? „Velmi hrubě, Jaromíre, víme, že hodně,“ odpověděli jsme mu. „Víte, proč? Protože manažeři po celém světě od Edmontonu po Omsk vědí: ten chlap je nezbytný pro český tým, on je nejsilnější na planetě. Tak si sedněte, kluci, a odpovězte si na otázku. Chcete v budoucnu hodně vydělat? Pokud chcete - v Německu budete muset hrát jinak. Jen tak můžete získat vysoké kontrakty,“ popsal Kašpar proslov.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články