Hlavní obsah

Na NHL teď nemyslím, popírá Hudler zvěsti o návratu do Detroitu

PRAHA/MOSKVA

Na konci uplynulého roku musel Jiří Hudler spolknout hořkou skutečnost, že se neobjevil v nominaci české hokejové reprezentace na olympijské hry ve Vancouveru. Tehdy přiznal, že absence jeho jména na listině vyvolených byl pro něj šok. Ani ne za měsíc se útočník Dynama Moskva stal středem zájmu ruských médií znovu. Když se objevila informace, že jedná o svém návratu do NHL v barvách Detroitu.

Foto: www.khl.ru

Jiří Hudler v dresu Dynama Moskva

Článek

"Netuším, odkud se tyhle informace vzaly. Koho to vůbec napadlo, já nic takového přece neřekl...," divil se Jiří Hudler v rozhovoru pro ruský server gazeta.ru. Zároveň ale přidal možné vysvětlení oněch spekulací: "Je pravda, že jsem mluvil s několika kluky z Detroitu, ale jen jsem jim popřál k novému roku, to bylo vše."

Hudler se v létě upsal Dynamu Moskva na dva roky a údajně si v ruském velkoklubu může přijít až na pět miliónů dolarů ročně. I proto na současné situaci nehodlá nic měnit. "Teď hraju za Dynamo a koncentruji se jen na toto mužstvo. Líbi se mi tu a jsem spokojený. Co bude v budoucnu, to nikdo neví. Teď se nezabývám ani příští sezónou," prohlásil.

Šestadvacetiletý hráč se v ruské metropoli zabydlel a v Moskvě kamarádí mimojiné i s českými fotbalisty. "Znám kluky z CSKA Moskva a Spartaku - Tomáše Necida a Martina Jiránka. Je příjemné zajít s nimi někdy ve městě na oběd, pokecat si. Někdy přijdou také na utkání. I já už jsem se byl podívat na jejich zápasech," potvrdil Hudler.

Reklama