Hlavní obsah

FANTASY: Ruská mašina zastaví spanilou jízdu Francie

Minsk

Vyřazovací fáze MS 2014 je tu. Zápasy začínají dnes v 15:00 a jako první se utká Česká republika s týmem USA. Pro Fantasy hráče se tak otevírá další možnost získat další body do tabulky. Redakce Fantasy opět sestavila doporučenou sestavu, pojďme se nyní podívat, jaké hráče byste neměli ve vaší sestavě opomenout.

Branku bude hájit Bobrovskij

Článek

Vyřazovací fáze rozhodne o tom, zda byl turnaj pro národní tým úspěšný či nikoli. Doufáme, že pro náš tým turnaj úspěšný bude a postoupíme přes tým USA do semifinále. Čechům věříme, a proto dáváme do útoku hned tři naše zástupce. Branku by mohl vstřelit jeden z trojice Klepiš, Novotný a Sekáč.

Ovečkin by měl být na Francii fit

Papírově jednoznačný zápas odehraje Rusko proti Francii. I přes velmi kvalitní výkony týmu z Francie věříme, že ruská mašina se ve čtvrtfinále nezastaví. Branku sborné by měl hájit Bobrovskij.

Spolu s ním se o defenzívu bude starat dvojice Bělov a Děnisov. Tím však výčet ruských hráčů nekončí. Podle posledních informací by měl Ovečkin do zápasu s Francií nastoupit, my ale i tak dáváme přednost Malkinovi, kterému dokonce dáváme na dres kapitánské céčko. Spolu s ním se představí v útoku nejproduktivnější hráč turnaje Tichonov.

Poslední dvojicí, která nám do úplně sestavy chybí, jsou obránci. Nepředpokládáme, že by Kanada měla od Finska, které se štěstím proklouzlo do vyřazovacích bojů, inkasovat mnoho branek. Do obrany tak putuje Ellis a Bieksa. Už máte i vy jasno o své sestavě? Pokud ano, nezapomeňte si vytvořit tým.

Reklama

Související témata: