Hlavní obsah

O Crosbym bylo popsáno hodně papíru, držíme mu palce, vzkázal Michálek

TORONTO

Patří mezi nejvytíženější obránce Pittsburghu. Naposledy se Zbyněk Michálek představil v NHL ve dvojzápase s Torontem. Nejdříve výhra 5:4, poté porážka 0:1. V obou kláních si český zadák odehrál přes dvacet minut. "Docela jsem spokojen. Mám obrannou roli a tak trávím hodně času v oslabení a při bránění. Kvůli tomu mne sem vzali, nemohu si stěžovat,“ řekl pro Sport.cz devětadvacetiletý reprezentant.

Foto: Jan Koller, ČTK

Zbyněk Michálek na srazu hokejové reprezentace

Článek

Jaký zápas je pro vás výhodnější? Obranný jako naposledy, anebo zápas  nahoru dolů jako včera? Určitě jako dnes, to je naše hra. Takto hrajeme jako tým. Včera mělo Toronto asi třicet příležitostí skórovat. Takhle musíme hrát i zbytek sezóny.

K utkání nastoupila obě mužstva s brankářskými dvojkami, přesto u vás byl lepší Johnson než Fleury… Neřekl bych, oba byli dobří, ale včera jsme vyhráli právě kvůli skvělému výkonu Fleuryho. Kdybychom prohrávali před koncem 0:6 nebo 0:7, tak by se nikdo nemohl divit. Fleury nás podržel včera a Johnson dnes. Brent Johnson dlouho nehrál, takže to bylo pro něj těžké, ale škoda, že jsme pro něj neuhráli vítězství.

Nyní otázka, která se vine jako červená niť všemi sdělovacími prostředky - Sidney Crosby a jeho možný návrat po zranění... O tom bylo popsáno již množství papíru, ale doufáme, že nám ještě pomůže. Všichni mu držíme palce a doufáme, že bude brzy hrát.

S Ottawou, kde hraje váš bratr hrajete o play-off? To není jen Ottawa, tam hraje více týmů. My jsme jeden z nich, zrovna tak jako Ottawa. Zápasy jsou vypjaté a rozhodují maličkosti. Bude to jistě boj až do konce, ale nejen mezi námi.

Reklama

Související témata: