Hlavní obsah

Šéf hokejového Washingtonu se porval s fanouškem

WASHINGTON

Hokejisté Washingtonu svými výkony přivádějí k šílenství fanoušky i majitele Teda Leonsise. Toho při nedávném domácím klání s Philadelphií (1:4), prvním po odchodu Jaromíra Jágra do New Yorku, vytočilo spílání fanoušků natolik, že si s jedním z nich rozhodl vše vyříkat jako chlap...

Foto: ČTK/AP

Hokej byl ve Washingtonu na druhé koleji. Ve středu pozornosti byla potyčka majitele Capitals s fanouškem.

Článek

Než se dvacetiletý příznivec Jason Hammer stačil rozkoukat, Leonsis jej popadl pod krkem a složil k zemi. Hammer si vše 'zasloužil' tím, že společně s dalšími fanoušky počastoval šéfa klubu několika nelichotivými výkřiky během utkání. Leonsisovi se nelíbil také transparent, jímž si ho Hammer se svými kumpány dobíral.

Omluvil se

Přestože se svědectví o incidentu lišila, podle některých to bylo jen nevinné pošťuchování, Leonsis fanouškovi osobně zavolal a omluvil se. "Ted se mi omluvil. Byl velmi slušný a přátelský, ocenil jsem to," řekl Hammer, kterého navíc Leonsis pozval na příští domácí zápas do své lóže.

Leonsis se dosud vždy choval k příznivcům ukázkově. Během zápasů s nimi často rozprávěl, každý den navíc odpovídal na stovky e-mailů, často velmi kritických.

Na osmačtyřicetiletém milionáři se nejspíš podepsal vzrůstající tlak. Capitals se nedaří a nejspíše dosáhnou druhého nejhoršího výsledku v historii svého působení v NHL. A finanční ztráta také není zanedbatelná, může dosáhnout až 30 miliónů dolarů...

Reklama

Související témata: