Hlavní obsah

VIDEO: Rozhodčí v NHL stihl jen otevřít pusu, pak ho Ovečkin poslal k ledu

PRAHA

Zase ten Alexander Ovečkin. A opět se nedostal do popředí zájmu za své hokejové kvality, za své střelecké umění. Strádající mašina na góly se dostává do povědomí fanoušků v poslední době spíše kuriózními momenty. Ty sice trvají mžik, ale oku kamer neutečou. Naposledy ruský bohatýr v NHL poslal k zemi čárového rozhodčího v utkání s Torontem. Asi ho neviděl.

Foto: Nick Wass, ČTK/AP

Alexander Ovečkin slaví gól. V probíhající sezóně této radosti moc nepoznal.

Článek

Ovečkin zpracoval na půlce hřiště puk, jel s ním podél mantinelu a na modré čáře se střetl se sudím. Překvapený muž v pruhovaném trikotu mžik před skolením stačil jen otevřít pusu, poté se už jen sesunul k ledu.

Ovečkin se mu vzápětí během hry ještě omluvil, poplácal ho po helmě. Po tomto gestu se sudí opřel o mantinel a pokračoval v započaté práci. Stejně tak jako hráč.

Šestadvacetiletý útočník neprožívá ve Washingtonu ideální sezónu. V kanadském bodování je až na 62. místě. Mezi střelci mu patří až příčka číslo 63. I přesto se o tomto Rusovi píše. Naposledy po utkání s Torontem a minulý čtvrtek v zápase s Ottawou, v němž píchl protihráče hokejkou do břicha.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články