Hlavní obsah

V nominaci českých florbalistek jsou dvě debutantky

PRAHA

Dvě debutantky se objevily v nominaci českých florbalistek na únorový turnaj Euro Floorball Tour v Göteborgu. V kláních s týmy Švédska, Švýcarska a Finsky by si měly připsat první starty v reprezentačním týmu Martina Dostalíková z Vítkovic a Soňa Schaffnerová z Olomouce.

Článek

"Pokračujeme v hledání nových útočných tváří a s kolegou Kocourkem jsme proto tentokrát vybrali další hráčky z týmů, kterým se na podzim v extralize celkem dařilo. Šanci navíc opět dostanou hráčky, které debutovaly v ženském áčku na předchozím listopadovém turnaji ve Finsku jako například Jarolímová, Šimáčková, Zlámalová nebo Rozumová," řekl oficiálním internetovým stránkám České florbalové unie trenér Jaroslav Marks.

Největší zastoupení mají ve výběru suverénky domácí soutěže z Děkanky s osmi hráčkami - brankářkou Hanou Váňovou a v poli se z kádru úřadujících mistryň představí Denisa Billá, Kristýna Jílková, Kateřina Moťková, Ilona Novotná, Klára Rozumová, Dominika Šteglová a Magdalena Šindelová.

Nominace českých florbalistek na Euro Florball Tour v Göteborgu (1.- 3. února):
Brankářky: Lenka Kubíčková (1. SC SSK Vítkovice), Ladislava Plíšková (FBC Liberec), Hana Váňová (Děkanka),
hráčky do pole: Denisa Billá, Kristýna Jílková, Kateřina Moťková, Ilona Novotná, Klára Rozumová, Dominika Šteglová, Magdalena Šindelová (všechny Děkanka), Lenka Bartošová, Terezie Párysová (obě FBC Liberec), Martina Dostalíková, Zuzana Macurová (obě 1. SC SSK Vítkovice), Anet Jarolímová, Anna Kulhánková (obě JM Chodov), Zuzana Jelínková, Olga Šimáčková (obě FbŠ Bohemians), Soňa Schaffnerová (FBS Olomouc), Barbora Zlámalová (FBC Ostrava).

Reklama