Hlavní obsah

Volejbalistky Brna jsou v osmifinále Vyzývacího poháru

BRNO

Volejbalistky KP Brno porazily i v odvetném utkání třetího kola Vyzývacího poháru nizozemský Sliedrecht hladce 3:0 a postoupily do osmifinále. Jejich dalším soupeřem bude Galatasaray Istanbul.

Článek

Brňankám ve čtvrtek stačilo k postupu uhrát jednu sadu, což se jim podařilo hned v úvodu zápasu. Své soupeřky opět předčily větší jistotou na síti, důraznějším podáním a také přesnou kombinační souhrou. Rychle získaly náskok 8:1 a hru měly pod kontrolou.

Ve druhém setu Brňanky viditelně polevily a prohrávaly už o pět bodů. Zlepšily se až v závěru setu, kdy se opět vrátily do předchozí herní pohody a případný zvrat už nepřipustily ani v závěrečném setu.

"Kdyby mi někdo řekl, že vyhrajeme oba zápasy hladce 3:0 a každý za hodinu, tak bych ho považoval za blázna. Čekal jsem vyrovnaný souboj," řekl trenér Brňanek Ondřej Marek. Podle něj bylo důležité, že se podařilo uhlídat levorukou smečařku De Vaardovou. "Cením si také toho, že se nám podařilo po polevení v tempu ve druhém setu uhrát koncovku," dodal Marek.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články