Hlavní obsah

Zesnulý Taylor byl nominován k Utkání hvězd zámořské NFL

NEW YORK

Tří týdny poté, co Sean Taylor podlehl v nemocnici střelným zraněním, která utrpěl při přepadení svého domu lupiči, byl tento hráč amerického fotbalu zvolen do základní sestavy pro Utkání hvězd zámořské NFL. Do týmu Národní konference byl vybrán při hlasování fanoušků, trenérů a hráčů.

Článek

"Myslím, že je to skvělé a ukazuje to, jaký byl Sean hráč a co si i něm fanoušci, trenéři a ostatní hráči mysleli," prohlásil Taylorův manažer Drew Rosenhaus. "Už jen to, že je na soupisce s 52 nejlepšími hráči ligy, je pro Seana velkým uznáním. Jsem pyšný," přidal hráčův otec Pedro. Vedení ligy by mělo v nejbližší době oznámit jméno náhradníka, který po zesnulém hráči Washingtonu Redskins zaujme místo.

Čtyřiadvacetiletý Taylor byl postřelen 26. listopadu, když ve svém domě objevil zloděje. S masivním krvácením kvůli přestřelené stehenní tepně byl převezen do nemocnice, kde o den později zemřel. Policie o necelý týden později zatkla čtyři mladíky, kteří měli vloupání na svědomí a obvinila je z loupeže a vraždy.

Reklama