Hlavní obsah

Kateřina Emmons vítala nemocného manžela v Česku

PRAHA

Bez pozornosti veřejnosti čekala v sobotu před polednem na ruzyňském letišti dvojnásobná česká medailistka z Pekingu Kateřina Emmons na manžela Matta. Dorazil spojem z Atlanty.

Článek

Nejsledovanější pár sportovní střelby letošních olympijských her byl zase po pár dnech odloučení pohromadě.

„Moc jsem se na Matta těšila, ale nic speciálního jsem nechystala, je totiž nemocný. Asi se na něm podepsal přesun z Pekingu do USA. Takže se nejvíce těšil na čaj a do postele. Výlety zatím musíme odložit,“ krčila rameny Kateřina Emmons, která v Pekingu získala zlato ve vzduchové pušce a stříbro v malorážce. Její manžel přidal stříbro ve vzduchovce.

Až když Matt vyšel do příletové haly a na vrchu vozíku měl tašku s nápisem Czech Republic, lidé zpozorněli. Zvědavě pokukovali, jak americký střelec na uvítanou políbil manželku, pozdravil se s jejími rodiči. Pak všichni usedli do vozu a mířili do Plzně, kde Kůrkovi žijí.

„O víkendu bude Matt určitě odpočívat. V pondělí bychom měli společně zajít do televize, pak nás čeká výlet do Prahy. Snad bude do té doby manžel v pořádku a užijeme si dovolenou,“ přála si nejlepší česká olympionička, která zatím nemůže do USA s manželem. „Vízum už nemám. Musím čekat na udělení zelené karty. Snad to nebude trvat dlouho,“ přála si Kateřina Emmons.

Reklama