Hlavní obsah

Derby uvidí v Bratislavě

Bratislavský Slovan s Interem už delší dobu jen přihlížejí úspěchům dalšího městského rivala Artmedie. Ani letos tomu není jinak a v dnešním vzájemném zápase se bude pomyslně hrát o druhý nejlepší klub slovenské metropole.

Foto: reprofoto

Fotbal (ilustrační foto)

Článek

Inter vstupoval do letošní sezony s vyššími ambicemi než těmi, které v současné době prokazuje na hřišti. Mužstvo posílené o Petra Švancaru z Brna je aktuálně na poslední příčce slovenské Corgoň ligy, když se mu prozatím podařilo zvítězit jen jednou. Bylo to hned ve druhém kole s obhájcem titulu Ružomberokem, ale od té doby jsou výsledky Interu prachmizerné. Největším bolákem Interu je zcela jasně ofenzíva, která produkuje opravdu málo branek a bez těch se vyhrávat bohužel nedá. Na tom musí zcela jistě tým trenéra Ladislava Jurkemika zapracovat, jinak bude mít velké problémy s udržením nejvyšší soutěže.

Slovan se letos vrátil po dvou sezonách strávených ve druhé lize do Corgoň ligy. A letos se řídí pořekadlem "Můj dům, můj hrad", jelikož na Tehelném poli získal už třináct bodů a venku ani jeden. To se dnes svěřenci trenéra Jozefa Jankecha jistě pokusí změnit na Pasekách, kde sídlí jejich městský rival Inter. Slovan letos spoléhá především na hráči, kteří vybojovali postup do nejvyšší soutěže. V létě do týmu zamířili akorát Martin Vyskočil z Olomouce a Marek Kausich z rakouského Mattersburgu, ale jak je vidět mužstvu to především při domácích zápasech prospívá.

Šlágr jedenáctého kola nemá podle bookmakerů společnosti bwin jasného favorita. Na domácí Inter vypsali kurs 2.60. Jestliže věříte v remízu, pak využijte kursu 2.90. Slovan ještě venku nebodoval, myslíte si, že dnes dokonce zvítězí, poté je kurs 2.60 nabízen právě pro Vás.

Reklama