Hlavní obsah

Kometa v souboji o druhé místo Tipsport extraligy hostí Vítkovice

Pořádná tlačenice je v tabulce Tipsport extraligy za vedoucím Třincem. Oceláři mají šestibodový náskok před Vítkovicemi, o další dva body dál je trojice týmů. Jedním z nich je Brno, které se tak v případě tříbodového vítězství může před Ostravany dostat.

Foto: Petr Eret, ČTK

Hráči Komety Brno se radují z gólu proti Plzni.

Článek

Brno doma naplno bodovalo v sedmi případech z deseti, naposledy dokázal otočit nepříznivý stav proti Českým Budějovicím. Ty v moravské metropoli ještě ve 29. minutě vedly, pak Kometa čtyřmi góly ještě do druhé přestávky otočila skóre. Dvakrát se prosadil Brabenec.

Vítkovice v posledních pěti venkovních utkáních získaly jediný bod za porážku v Českých Budějovicích po prodloužení, naposledy nestačily v Pardubicích. Sice dokázaly stáhnout třígólový náskok mistra (prosadili se Káňa, Vrána a nejproduktivnější hráč týmu Burger), v poslední minutě ale rozhodl Pivko.

Vsaďte na pět zápasů Tipsport extraligy ledního hokeje a užijte si Tiplounge!
Luxusní místa na stadionu, skvělý výhled na ledovou plochu, občerstvení, pohodlné sezení, přítomnost sexy dívek z Tipsport Teamu a samozřejmě extraligový hokej. To čeká na výherce Tiphokejové5.

V první čtvrtině Brno porazilo doma Vítkovice 4:1. Skóre sice otevřel hostující Káňa, rychle ale odpověděl Radek Procházka a ještě do přestávky poslal Kometu do vedení Huml. Na konečných 4:1 upravili Brabenec a opět Procházka.

Na vítězství Brna si můžete vsadit v kursu 2,05, na výhru Vítkovic vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,75. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,1.

Reklama