Hlavní obsah

Kvitová po vyřazení Hradecké pokračuje na US Open duelem s Baltachaovou

Konečně Petra Kvitová protrhla neúspěšnou sérii. Od skvělého úspěchu na Wimbledonu, kde prohrála až v semifinále, se jí vůbec nedařilo. Až na posledním grandslamu sezony US Open prošla do druhého kola. V prvním zápase v New Yorku Kvitová vyřadila krajanku Hradeckou. Ve druhém kole se utká s ukrajinskou tenistkou Jelenou Baltachaovou.

Foto: ČTK/AP

Petra Kvitová

Článek

Dvacetiletá Kvitová letos dosáhla největšího úspěchu na Wimbledonu, kde se probojovala až do semifinále. Stejně se jí vedlo předtím v Memphisu. Od úspěchu v Londýně ale rodačka z Bílovce nezáří, skončila v prvním kole v Portoroži, Istanbulu, Kodani, Montrealu i New Havenu.

Rodačka z Kyjeva Baltachaová letos postoupila do čtvrtfinále v Memphisu, Eastbourne a Istanbulu, v srpnu neprošla v Cincinnati a Montrealu kvalifikací.

Obě tenistky se utkaly jednou, v roce 2008 vyhrála v Torhoutu ve třech setech Baltachaová. Loni v Aténách pak postoupila Kvitová bez boje. Vítězka námi vybraného utkání v dalším kole narazí na lepší z dvojice Peersová (Q-Austrálie) – Clijstersová (2-Belgie).

Na vítězství Kvitové si můžete vsadit v kursu 1,48, na výhru Baltachaové vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,3.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama