Hlavní obsah

Plzeň bude na první klopýtnutí zapomínat v duelu proti Teplicím

V Gambrinus lize už není neporažený tým. Dosud suverénní fotbalisté Plzně v minulém kole klopýtli na trávníku Mladé Boleslavi, kde prohráli 3:4. Přesto mají Západočeši na čele tabulky komfortní devítibodový náskok, v pátečním duelu přivítají Teplice. Ty vyhrály poslední čtyři ligové zápasy.

Foto: fcviktoria.cz

Plzeňský záložník Daniel Kolář s obličejovým krytem při utkání proti Brnu.

Článek

Plzeň doma ztratila body jen za remízu s Olomoucí, jinak v šesti utkáních nastřílela soupeřům úctyhodných 20 gólů. Celkových 36 branek je o plných 12 víc než druhý tým v tomto hodnocení – Olomouc. V minulém kole porážce 3:4 v Mladé Boleslavi nezabránily ani góly Petržely, Rady a Rajtorala.

Teplice patří do okruhu nejbližších pronásledovatelů Plzně, na čtvrtém místě mají jen o bod méně než druhá Olomouc. Venku navíc Severočeši předvádí dobré výkony, prohráli jediné utkání z šesti. V minulém kole Teplice dlouho prohrávaly s nováčkem z Hradce Králové, v 80. minutě vyrovnal Zoubele a dvě minuty před koncem vstřelil vítězný gól Mahmutovič.

V minulé sezoně Plzeň remizovala s Teplicemi 2:2, když v úvodních jedenácti minutách viděli diváci tři góly, v 74. minutě vyrovnal hostující Vidlička. Jarní odveta na Stínadlech skončila výhrou domácích 2:1, vítězný gól zaznamenal Mahmutovič.

Na vítězství Plzně si můžete vsadit v kursu 1,75, na výhru Teplic vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,9. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,5.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama