Hlavní obsah

Souboj nedávných účastníků Premier league: Crystal Palace - Watford

Dohrávka druhé nejvyšší anglické fotbalové soutěže dnes nabídne utkání mezi Crystalem Palace a Watfordem. Favoritem utkání jsou hosté, kteří letos bojují o okamžitý návrat mezi elitu, zatímco domácí se po dvou letech v nižší soutěži stále nedokázali otřepat.

Foto: Digitalsport

Největší osobnost Watfordu Marlon King slaví svou branku společně s obráncem Lloydem Doyleym.

Článek

První sezonu po sestupu bojoval Crystal Palace o rychlý návrat, ale v semifinále baráže podlehl právě svému dnešnímu soupeři, který následně porazil i Leeds a mohl se radovat z historického úspěchu. Loňská sezona pro Eagles už tak úspěšná nebyla, když skončili ve středu druholigové tabulky.

Letos se svěřencům zkušeného Neila Warnocka, který nedávno přišel ze Sheffieldu United, nedaří prozatím rozhodně lépe, ba naopak. Aktuálně jsou totiž až 22. celkem tabulky, když během dvanácti kol vyhráli pouze dvakrát. Body tak rozhodně potřebují jako sůl a dnes se o ně určitě poperou. Mužstvu v zápase nemůže pomoci vykartovaný záložník Tom Soares. Hrát nebude ani dlouhodobě zraněný veterán Paul Dickov, který je v Crystal Palace na hostování z Manchesteru City. Nejistý je start Dannyho Butterfielda.

Na druhé straně hřiště dnes bude stát ambiciózní Watford, který momentálně s přehledem vévodí anglické Championship. Hornets loni nakoukli po sedmi letech do Premier league, ale stejně jako při minulé účasti si elitní anglickou soutěž zahráli pouze jednu sezonu. Watford však po neúspěšné sezoně nijak nerozprodal svůj kádr, což jasně potvrzuje letošními výsledky, které dokazují i velký rozdíl těchto dvou soutěží.

S prozatímním ziskem 29 bodů jsou muži manažera Adriana Boothroyda jasným lídrem tabulky, když doposud prohráli pouze jednou. Svou bodovou sbírku dnes budou chtít jistě rozšířit a upevnit si tak své postavení. Kouč Boothroyd nemá dnes důvod měnit úspěšnou sestavu, která tak zůstane stejná jako v předchozích utkáních.

Myslím, že se můžeme těšit na atraktivní duel. Ještě více zajímavým se stane, když využijete některých sázkových příležitostí vypsaných společností bwin. Výhra domácích je oceněna kursem 2.95. Na remízu vypsali bookmakeři této sázkové kanceláře kurs 3.20 a na vítězství Watfordu kurs 2.20.

Reklama