Hlavní obsah

Strýcová musela do nemocnice

PRAHA

Barbora Strýcová se s dvouhrou na turnaji Prague Open rozloučila už v prvním kole, když v úterý nestačila na Anne Kremerovou z Lucemburska. Sotva česká tenistka stačila strávit porážku, musela se ještě potýkat se zdravotními problémy. V noci z úterý na středu ji ve tři ráno probudila bolest v žaludku a za hodinu ji sanitka musela odvézt do nemocnice.

Foto: Internet

Barbora Strýcová.

Článek

"Bylo mi divně už večer, ale myslela jsem, že usnu a bude to v pořádku. Jenže nebylo, k ránu mě to probudilo znovu. Vzala jsem si prášek, ale nepomohlo to. Když se poté ozvaly křeče, poprosila jsem recepčního, aby mi zavolal sanitku," svěřila se Strýcová oficiálním internetovým stránkám turnaje.

V nemocnici Na Bulovce strávila dvě hodiny. Rentgen, odběr krve, injekce proti bolesti. A v devět ráno se tatáž procedura opakovala. "To už tam naštěstí byla úplně jiná sestřička než ta, která mě přijímala v noci. A příjemný pan doktor. Asi to byla nějaká otrava, možná jsem si něco přivezla z Maroka," přemítala Bára.

Ve středu odpoledne už ale byla vidět na tréninku opět s úsměvem na tváři. A večer úspěšně absolvovala čtyřhru, i když ji pořád pobolíval žaludek a ruka. "To od té první noční injekce, ta se moc nepovedla," ulevila si. S Jelenou Kostaničovou porazily ve dvou setech Paštikovou a Navrátilovou a postoupily do čtvrtfinále. "Mám šílený hlad, celý den jsem nejedla," usmívala se po vítězství.

Reklama