Hlavní obsah

Nejlepší lyžaři před sezónou v Praze!

PRAHA

S novou tradicí přichází Svaz lyžařů České republiky za podpory svých mediálních partnerů Radiožurnálu a internetového portálu Sport.cz. Ještě před zahájením hlavní sezóny se široké veřejnosti společně představí největší hvězdy bílého sportu u nás.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Ondřej Bank

Článek

Nejúspěšnější reprezentanti sjezdového a běžeckého lyžování, snowboardingu, skoku na lyžích a severské kombinace, akrobatičtí lyžaři a travní lyžaři se sejdou dnes 25. října po 18 hodině v nákupní galerii Fénix, aby se potkali se svými obdivovateli a fanoušky.

Kromě autogramiády a možnosti se svými idoly a vzory přímo hovořit budou na programu setkání i soutěže o atraktivní ceny, přímo spojené s tímto nádherným sportem. Na setkání by měly mezi jinými dorazit takové hvězdy jako jsou Ondřej Bank, Martin Jakš, Dušan Kožíšek, Roman Koudelka, Lukáš Hlava, Tomáš Slavík, Tomáš Kraus, Jan Němec nebo Eva Samková.

V zemi, kde se bílému sportu odhadem aktivně věnuje kolem dvou miliónů lidí, jde o ojedinělou možnost setkání, které se nebude hned tak opakovat. Vstup na tuto akci je volný, nákupní galerie Fénix leží přímo nad stanicí metra „B“ Vysočanská.

Reklama

Související témata:
Vysočanská