Hlavní obsah

Fotbalistům Jihlavy vynesl výhru nad Brnem Vaculíkův rychlý gól

JIHLAVA

Fotbalisté Jihlavy porazili v utkání 14. kola druhé ligy Zbrojovku Brno 1:0. Jediný gól zápasu, který vítěznou Vysočinu vynesl na třetí místo tabulky, dal už ve čtvrté minutě Vaculík, jehož střela zpoza vápna zapadla k levé tyči brněnské branky.

Článek

Tápající Brňané, kteří zůstali v tabulce čtrnáctí, si v první půli žádnou gólovou šanci nevytvořili. Jejich akce většinou táhl aktivní Švancara, jenž se v závěru poločasu snažil vysunout Kolouška, ale jeho přihrávka byla příliš rychlá.

I po přestávce měla více ze hry Jihlava a uklidňující druhý gól měl na hlavě Komárek, ale po rohu trefil pouze tyč. V závěru si už domácí hráči vítězství v poklidu ohlídali.

Jihlava - Brno 1:0 (1:0)
Branka: 4. Vaculík. Rozhodčí: Nenadál - Ubias, Košec. ŽK: Komárek, Velický - Koloušek, Pašek, Hromek. Diváci: 2498.
Jihlava: Uvarenko - Karlík, Tlustý, Komárek, Šilinger - Vaculík (77. Gabriel), Jungr (90. Gavrič), Velický, Kučera - Mešanovič (79. Sedláček), Tecl. Trenér: Pivarník.
Brno: Doležal - Pašek, Zbožínek, Polák, Kasálek - Borák (46. M. Sedláček), R. Buchta, Koloušek (89. Hromek), Tomeček - Šamánek (67. Došek), Švancara. Trenér: Kafka.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.