Hlavní obsah

Frýdek-Místek - Sokolov 1:0Sokolov ve druhé lize přišel o neporazitelnost, Znojmo remizovalo

Praha
Aktualizováno

Fotbalisté Sokolova ve druhé lize prohráli 0:1 na hřišti Frýdku-Místku a ve svém sedmnáctém utkání v sezóně přišli o neporazitelnost. Lídr ze Znojma v další dohrávce remizoval 0:0 v Třinci a vede tabulku Fotbalové národní ligy o pět bodů před Karvinou.

Článek

Frýdek-Místek v utkání přečkal několik šancí Baníku a v 79. minutě vstřelil vítězný gól. Vyskočil vysunul do úniku Hoška, který před brankářem Belaňem nezaváhal a zakončil k tyči. Sokolov přes první porážku v ročníku udržel třetí pozici. Domácí jsou po třetí výhře za sebou devátí.

Na třineckém stadionu se hrál vyrovnaný zápas s minimem šancí. Dvě z nich zahodil hostující útočník Ledecký, jenž těsně před pauzou poslal odražený míč na branku a v druhé půli po rychlé akci opět minul. Znojmo tak nevyužilo možnost výrazněji odskočit Karviné, Třinec si zase nepolepšil z dvanácté příčky.

17. kolo druhé fotbalové ligy:
MFK Frýdek-Místek - Baník Sokolov 1:0 (0:0)
Branka: 79. Hošek. Rozhodčí: Adámková - J. Paták, Antoníček. ŽK: Skwarczek - Přeučil. Diváci: 729.
Frýdek-Místek: Mihálek - Byrtus, Švrček, Klabník - Skwarczek, Ujlaky (76. Vyskočil), Ďuriška, Krišto, Ižvolt (61. Krčula) - Stratil (84. Jarabica), Hošek. Trenér: Radványi.
Sokolov: Belaň - Urma, Jablonský, Vondráček, Medveděv - Kratochvíl, Vrtělka (82. Procházka) - Pouček (75. Kopečný), Dvořák II. (80. Machek), Kosak. Trenér: Šmejkal.
18. kolo druhé fotbalové ligy:
Fotbal Třinec - 1. SC Znojmo 0:0
Rozhodčí: Dresler - Hock, Arnošt. ŽK: Janošík, Salachna, Motyčka, Dedič - Pokorný, Šamánek. Diváci: 537.
Třinec: Paleček - Velner, Čelůstka, Bedecs, Janoščin - Motyčka, Salachna - Malcharek (70. Joukl), Málek (88. Teplý), Janošík (77. Ceplák) - Dedič. Trenér: Kula.
Znojmo: Veselý - Helísek, Pokorný, Svozil, Odehnal - Okleštěk, Weber, Nepožitek (84. Njire) - Ledecký (75. Stáňa), Žondra, Šamánek. Trenér: Kučera.

Reklama

Související témata: