Hlavní obsah

Zápasil v kleci, hrál za reprezentaci a teď bojuje o návrat do velkého fotbalu. Uspěje v Příbrami?

Praha

Pro fotbalové příznivce jde o zajímavou a překvapivou novinu. Druholigová Příbram by mohla na jaře využít v boji o návrat mezi elitu svého odchovance Miroslava Slepičku! Šestatřicetiletý útočník, který má na kontě i dva starty za národní tým a v listopadu 2016 se dokonce postavil do klece v zápase MMA, se v mateřském celku pokusí o návrat do velkého fotbalu! O jeho testování Středočeši informovali na svých oficiálních internetových stránkách.

Foto: Profimedia.cz

Bývalý fotbalový reprezentant Miroslav Slepička poznal také zápas v kleci, v minulém roce zažil premiéru v MMA. Nyní opět přemýšlí o návratu mezi fotbalisty.

Článek

Slepička v kleci

Slepička patřil k velkým talentům českého fotbalu. V létě 2002 slavil v libereckém dresu ligový titul a o pár týdnů později vstřelil na stadiónu U Nisy v předkole Ligy mistrů gól pozdějšímu vítězi milionářské soutěže AC Milán. Slovan i jeho zásluhou nakonec vyhrál 2:1, k postupu do základní skupiny mu však ani tento cenný výsledek nestačil.

Slepička nastupoval také za Spartu, Dinamo Záhřeb, Fürth a okusil i exotické angažmá v Indii. Naposledy dával góly v třetiligovém Písku. V roce 2016 fandy zaskočil, když míč vyměnil za ring a boxovací pytel. V rámci Fight Night si odbyl premiéru v zápase MMA a vedl si výtečně. Soupeře Tomáše Vránu porazil za minutu a 24 vteřin technickým KO.

Teď je ale prioritou útočníka opět profesionální fotbal. Získá Slepička angažmá v klubu, kde odstartoval bohatou kariéru? Parta trenéra Josefa Csaplára je po podzimní části Fortuna národní ligy na třetím místě se ztrátou jediného bodu na druhý Třinec.

Reklama