Hlavní obsah

Tragédie! Na stadionu Bayernu zemřela čtrnáctiměsíční neteř fotbalisty

Mnichov/Praha

Obrovská tragédie! Mnichovská Allianz Arena sice večer po zápase svítí červenou barvou, teď by ale nejraději potemněla. Bundesligové vítězství fotbalistů Bayernu Mnichov nad Paderbornem 3:2 totiž zastínila smrt. Přímo v ochozech stadionu zkolabovala v pátek večer čtrnáctiměsíční holčička. Zásah zdravotníků byl okamžitý, oživit malou neteř fotbalisty Streli Mamby se však ani po převozu do nemocnice nepovedlo.

Foto: Profimedia.cz

Neteř fotbalisty Paderbornu Streli Mamby zkolabovala během bundesligového utkání na stadionu Bayernu Mnichov. Čtrnáctiměsíční divenku se bohužel lékařům nepodařilo zachránit.

Článek

Původní radost z tříbodového zisku, který Bayernu zařídil kanonýr Robert Lewandowski, byla v mnichovském táboře ve vteřině pryč. Stejně tak byl zapomenut statečný vzdor Paderbornu. Nikdo nemohl z hlavy vytěsnit tragédii, ke které došlo. „Dívka, která zemřela, byla neteří našeho hráče Streli Mamby. Celý SCP07 (SC Paderborn 07) je hluboce otřesen a vyjadřuje rodině svou nejhlubší soustrast," stojí v prohlášení zástupců klubu.

„SCP07 žádá o respektování soukromí rodiny hráče. Stejně jako rodina už nebude incident dále komentovat," píše dále Paderborn.

Tragédie pochopitelně nenechala v klidu ani slavný Bayern. Ten nejprve potvrdil úmrtí malé holčičky. „Na stadionu zkolabovala čtrnáctiměsíční dívka. Po pokusech o resuscitaci byla převezena ambulancí na kliniku v Mnichově, ale už se ji nepovedlo zachránit. Dívenka byla neteří hráče Paderborna Streli Mamby," uvádí ve zprávě mnichovský klub. „Celý FC Bayern je hluboce otřesený a vyjadřuje svou nejhlubší soustrast rodině dívky."

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.